Ilari Sahamies

Ilari Sahamies kan vara den mest underhållande pokerspelaren någonsin. Han är extremt rolig och har ett sanslöst gambling-sinne. Sahamies som är känd som Ziigmund på Full Tilt Poker har varit med i riktigt sjuka matcher online och är en legend inom onlinepoker-världen. 

Ilari Sahamies var i unga år en extremt skicklig biljardspelare. I biljardlokalerna fick han kontakt med poker och började spela i Finland. Han fick tidigt kontakt med Patrik Antonius som stejkade unge Ilari. Många tror att Ilari i grund och botten är en onlinespelare, men faktum är att han började att spela live. Det var inte förrän pokerboomen slagit till som han tog sin talang till skärmarna och började dominera i PLO. Det är i just pot limit omaha som han varit mest förtjänst av. Ilari har spelat en del no limit hold’em och även limit-spel, men han har alltid sagt att han inte behärskar dessa spel och att det bara är Pot Limit Omaha som han kan på riktigt.

Ilari Sahamies är känd för att tilta ordentligt i chatten. Han har episka chatt-sessioner med Hac Dang, Di Dang, Tom Dwan, Phil Ivey, Cole South, Daniel Cates med flera.

Luck123: Hi everyone 
Ziigmund: f u luck

 
Ovanstående är en Ilari “Ziigmund” Sahamies-klassiker när han hälsar den alltid så artiga och trevliga Luck123 välkommen till bordet.